Nadons

Fotografiar nadons és la meva especialitat, el seu encant especial, peuets, manetes, melic, pell nova,…. tota la bellesa dels nadons. Cal una sensibilitat especial i una dedicació absoluta per tractar-los amb tota la delicadesa del món i a l’hora crear imatges per tota la vida…

Es un honor per nosaltres el que ens confieu una tasca tan especial, el poder oferir-vos el millor record dels vostres tresors, fer perdurar per sempre aquests primers dies de vida,  uns dies únics  irrepetibles, uns dies que mai més tornarem a reviure. Un record que perdurarà per tota la vida, la vostra i la d’ells. Lullaby us oferirà sempre la millor experiència, la màxima dedicació, el cuidar cada petit detall i tota la nostra estima. Sempre us estarem agraïts per la vostra confiança

Quan és el millor moment per fer la sessió?

El millor moment per fotografiar nadons, és entre els seus primers 5 i 10 dies, passades les dues-tres setmanes el seu dormir no és tan profund, perden la posició fetal, poden tenir molèsties o còlics,…sempre intentem que estiguin el màxim còmodes possibles, que la sessió sigui tan agradable per ells, com per nosaltres.
Pels pares també serà tota una magnífica experiència per recordar.

La durada de la sessió és d’unes tres hores, són tres hores relaxades i sobretot al seu ritme, si ha de menjar, i l’hem d’adormir amb temps, paciència i tranquil·litat…, adequant-nos a tot el que ell o ella necessiti i també a les condicions dels pares, ja que entenem que són uns dies especials per la coneixença mútua, per la recuperació del part i per tot el que aquesta nova experiència comporta.

Quan reservar una sessió?

Mai és massa aviat. Es aconsellable reservar la sessió com a mínim un mes abans de la data prevista al naixement, per tal de concretar conjuntament els petits detalls i per poder planificar-reservar la nostra agenda amb una previsió aproximada i confirmar la disponibilitat. Després del naixement, tans sols ens heu de fer una trucada o enviar un missatge i automàticament reservem el dia concret.

sgsg
Poden sortir els pares a alguna de les imatges?

Indubtablement, vosaltres sou la seva família i part imprescindible de la seva vida, comentarem conjuntament quin estil us pot agradar més, dins de la nostra linea.
Les imatges són un record per vosaltres, per tant sempre escoltarem les vostres preferències per tal d’adequar-nos-hi al màxim.

Per qualsevol altra consulta, no dubteu a escriure  o trucar al   93 783 38 13

Gràcies.

Anuncis